norminfo Özel Üye
| Konu: Hani elveda dedin de sustum ya... Perş. Ocak 10, 2008 4:51 pm | |
| Ho$çakaL.. "sen" bende kaL.. $imdi gidiyorum sanıyorsunki sebepsiz KaLbimde barındırdıgım güLü$Lerini yoLLuk yaptım nereye ve nasıL oLdugunu biLmedigim bir yoLcuLukta Tek mevsimLik biLetmi$ a$k hayat yoLcuLuqunda Verdigin en büyük hediye, kokun hep üzerimde.. Tüm ayrıLık sözLerinden kaçtında bir bundan kaçmadın sende Sonuna kadar Elveda..."Gidiyorum"-Kolaymıydı herşey bu kadar ? Hani hiç ayrılmayacaktı ellerimiz, hani bir ömür bakmak istiyordun gözlerime, hani hiçbir engel,engel olamayacaktı sevgimize ? "Hoşçakal"-Hayır gidemessin.Yeni açılmış bir yara sıcaklığı bırakıp kalbime bir ömür beni terkedemessin.Sen ki kaç güne adıyla uyandıgım, sen ki bbitirip bitirip başladıgım, sen ki ugruna savaşıp kazandığım(ı sandığım) şimdi nasıl olurda bitti dersin..Hayır, gidemessin !"Elveda''-Öyleyse.. Eyvallah.."Anı" dedikleri yaşanmışlıklar bir film şeridi gibi günün her dakikası yeniden, yeniden dönüyor gözlerimde.Ne görmek istiyorum bunları ne de görmemek.Hiç aklımdan çıkmasın da unutayım istiyorum.Sesini hiç duymayayım ama hep kulaklarımda çınlasın istiyorum.Tüm çelişkilerimi sana adıyorum.. Bende en çok sevdiğin ne derdin ya hep.Ben en çok "Seni seviyorum" demeni severdim.Hani sanki, bambaşka bir dilde konuşuyormuşsun ama seni bambaşka bir dille anlayabiliyormuş gibi oluyordum.Sanki ilk defa duyuormuş gibi oluyordum her seferinde.Şimdilerde fısıltısına bile hasret duyduğum bu cümleye.. Vedaları sevmem bilirsin.Vedaları sevmezsin, bilirim.Hangi cümledeki aşık kadının yanında yer alan aşık adam oldun sen.Hangi koku çekti seni kendine ya da hangi ses o duymayı çok istediğin ses oldu ? Bilmiyorum.. Yılmaz Abinin "Şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek" dediği gibi olmayacak bu sefer.Bu sefer herkes bana benzeyecek.Kimin saçlarını okşarsan okşa o çok sevdiğin saçlarım gelecek aklıma rüzgarlarda dağılan.Kimin elini tutarsan tut o ufacık dediğin ellerimi canın isteyecek.Yoldan geçenleri köpekçe koklayacaksın belki biri ben gibi kokar diye.Onların dudakları değerken dudaklarına hep benim hınzır öpüşlerim gelecek aklına donup kalacaksın.Hastalandığında hep benim seni arayıp önce kendine dikkat etmediğin için kızmamı, sonra dayanamayıp çat kapı sana gelmemi bekleyeceksin.Gözlerin kapıda kalacak.Anlamsızca bakacaksın telefonun ekranına.Beni her aradığında "Aradığınız kişiye şu anda ılaşılamıyor" diye bir kadın sesi çıkacak karşına.Ama sen ulaşırmışçasına tekrar tekrar arayacaksın.Her mesaj gönderdiğinde iletilmedi raporu gelecek.Ama sen sanki ben "Buda geçecek birtanem" diyormuşum gibi her sabah günaydın sevgilim, her öğlen seni seviyorum, her gece iyi geceler diye mesaj atacaksın.Hiçbiri iletilmeyecek.Sen kendini kandıracaksın.Ayrılığın bedelini sen ödeyeceksin anlayacağın.Her gece birkerede benim için ağlayacaksın.Yeni sevgililerinnle eminönünde balık ekmek yerken, Turan Amca'nın plajında yüzerken, adalar vapurunda yer bulamayıp köşelerde gizlice sarılırken, ya da en basiti Aşkımm derken ona için acıyacak.Seni seviyorum diyemeyeceksin.Çünkü hep beni sevdiğin gelecek aklına.Hep pişmanlıklar dolaşacak aklında.Yani anlayacağın terkederken terkedileceksin. Hani elveda dedin de sustum ya Asıl sana elveda, banaysa eyvallah... __________________ Sana sensiz yaşayamam demiştim. Yaşıyorum Sensiz gözlerim gülmez demiştim... Gülüyorum... Sensizlik nefes almadan yaşamaksa Sensizlik acı çekerek gülmekse Yaşıyorum Gülüm Sensizliğe mahkum olan benliğimle... AŞK MAKAMINDA BİR TÜRKÜMÜZ OLMADI BİZİM. BU YÜZDEN SEVDAMIZ GAZİ AŞKIMIZ ŞEHİTTİR .... | |
|