norminfo Özel Üye
| Konu: şebnem ferah Şarkı sözleri Paz Ocak 06, 2008 5:13 pm | |
| mayın tarlası
mayın tarlasında dolaşıp durmuşum aşk sanıp da herkes arkamdan bağırmış kimseyi duymamışım savaş filmlerinde olur ya yaralı yaralı devam etmişim sonuna kadar aşk ya yanımdasın sanmışım
mayın tarlasında yürüyüp durmuşum aşk sanıp da tel örgülerde durmamış bir delikten geçmişim her şey bana dur demiş kulağım darbe almış duymamışım sonuna kadar aşk ya sadece inanmışım
koşmuşum düşmüşüm kalkmışım sevişmek sevmekten gelir inanmışım elimden tuttuğunda öyle bir güvenmişim ki bize bir şey olmaz sanmışım
mayın tarlasında bir adam sevmişim aşk sanıp da soyunup korkusuzca çırılçıplak kalmışım aşk filmlerinde olur ya işte öyle sevmişim sonunda bedenim sağlam bulunmuş yüreğim paramparça | |
|
norminfo Özel Üye
| Konu: Geri: şebnem ferah Şarkı sözleri Paz Ocak 06, 2008 5:13 pm | |
| BİR KALP KIRILDIĞINDA Bir oyun oynayalim mi herkes açsin kalbini oyun oynayalim mi
bir oyun oynayalim mi herkes söylesin adini oyun oynayalim mi
her kalp bir büyük dünya ve bir kalp kirildiginda hayata dair ne varsa üzerinde o dünyanin baslar yok olmaya
bir kalp kirildiginda denizler kurur toprak küser denge kalmaz o dünyada
her kalp kirildiginda bir yerlerde yolculuk baslar mavi renkten siyahliga her bir kalp kirildiginda
bir oyun oynayalim mi çocuklar gibi beraber oyun oynayalim mi
bir oyun oynayalim mi kirmayalim birbirimizi oyun oynayalim mi
her kalp ayri bir dünya ve bir parça kristal ayni zamanda bir de bilmeyerek degil ama bilerek kirilmissa artik aci da duymaz baslar yokolmaya
Söz - Müzik : Şebnem Ferah | |
|
norminfo Özel Üye
| Konu: Geri: şebnem ferah Şarkı sözleri Paz Ocak 06, 2008 5:13 pm | |
| DELGEÇ Gel bir parçam ol kanimdan canimdan gel bir parça al ekmegimden suyumdan
ben zaten düsmüsüm kaldirimlar yatagim olmus gel bir de sen vur, hadi gel bir de sen vur
ben zaten düsmüsüm içim disim korku dolmus gel bir de sen vur, hadi gel
nasil olsa alistim ben bu sert rüzgarlara bu sert iklimli issiz hayata delgeç gibi deleceksin sen de ruhumu biliyorum durma gel bir de sen vur bir de sen vur gel bir de sen vur bir de sen vur
|
norminfo Özel Üye
| Konu: Geri: şebnem ferah Şarkı sözleri Paz Ocak 06, 2008 5:14 pm | |
| KALBİM Siyah Beyaz Bir Film Gibiydin Herkes Uyurken İzlediğim Sevgilim Benim Çok Özledim Herzaman Gitmek İstediğim Tatil Yerleri Gibiydin Dergi Sayfalarında Hiç Gidemediğim Bu Bir Masal Başı İyi Mutsuz Sonlu Senle Ben Batı Doğu Ama Dünya Yuvarlak
KALBİM ELLERİM KADAR KÜÇÜK DEĞİL KALBİM ELLERİM KADAR KÜÇÜK DEĞİL
En Çok Sevdiğim Şarkıydın Herkesten Çok Sevildin Sevgilim Benim Çok Özledim Ben Küçük Bir Kız Heyecanlı Oyuncaklarım Tahtadandı Hepsi Kırıldı Yapıştırdım
Bu Bir Masal Başı İyi Mutsuz Sonlu Senle Ben Batı Doğu Ama Dünya Yuvarlak
KALBİM ELLERİM KADAR KÜÇÜK DEĞİL KALBİM ELLERİM KADAR KÜÇÜK DEĞİL
Ben Küçük Bir Kız Heyecanlı Oyuncaklarım Tahtadandı Hepsi Kırıldı Yapıştırdım | |
|
norminfo Özel Üye
| SİGARA Aslında Ben de İsterim Emeklemeden Koşmayı Güzel Elbiselerle Makyaj Yapıp Dolaşmayı Aslında Ben de İsterim Düşünmeden Konuşmayı Küçük Bir Oyun İçinde Önemli Kişi Olmayı Aklımdan Geçen Sözler Kalbimden Gelen Sesler Hepsi Bir Orman Oldu Bir Kibritle Yok Oldu Ben Sigara Dumanının Altında Yana yana En Sonunda Kül Oldum Sen Kibritin Hiç Yanmayan Ucunda Birinin Hayatından Geçmiş Oldun Aslında Ben de İsterim Emeklemeden Koşmayı Güzel Elbiselerle Makyaj Yapıp Dolaşmayı Aslında Ben de İsterim Düşünmeden Konuşmayı Küçük Bir Oyun İçinde Önemli Kişi Olmayı İyi Dostlar Biriktirdim Hepsi Ailem Oldu Küçük ßir Aşk Yetiştirdim Düzene Yenik Düştü Ben Sigara Dumanının Altında Yana Yana En Sonunda Kül Oldum Sen Kibritin Hiç Yanmayan Ucunda Birinin Hayatından Geçmiş Oldun…
|
norminfo Özel Üye
| ÇOCUKKEN SAHİP OLDUĞUM KIRMIZI RUGAN AYAKKABILAR Öyle şeyler söyleyebilmek isterdim ki anlatabilmek Her kelimesi seni çeksin, saklasın bir yerlerde DERİN… Öyle şeyler gösterebilmek isterdim ki resmedebilmek Rüzgar olmak isterdim ki eseyim etrafında SERİN…
Bu bir rüya, bu bir dua… Ne dersen de, öyle olsun…
Rüzgara karşı uçmaya çalıştım Gözlerim kapalı seni aradım, seni aradım Körebe oynar kibi; el yordamıyla sezgiyle Çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar Onlar da senin gibi çok tatlıydılar Ama canımı yakardılar, acıtırdılar…
Öyle bir ilaç bulabilmek isterdim ki, kurtulabilmek Aşka dair bıraktığın korkulardan ama yaram çok DERİN… Bıçakla keser gibi, kesip atabilmek bütün herşeyi Kesebiliyorsan ruhumu dene, duygularımı, yüreğimi, BENİ…
Söz: Şebnem Ferah Müzik: Şebnem Ferah Düzenleme: Şebnem Ferah, Ozan Tügen, Buket Doran Metin Türkcan, Aykan İlkan
| | |
| |
|