Gençlik.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Eğlencenin Hiç Tükenmediği yer..!!

AnasayfaPortalliGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

kolera şarkı sözleri

2 posters
YazarMesaj
norminfo
Özel Üye
Özel Üye
norminfo

kolera şarkı sözleri Empty
MesajKonu: kolera şarkı sözleri   kolera şarkı sözleri Icon_minitimePaz Ocak 06, 2008 5:02 pm

Avam bir kurgu

VERSE1

GÖRÜNTÜLER PEK FLU BUGÜN HETEROJEN BİR KÖRDÜĞÜM ALDI YANINA İYİ BİR TAKVA HER ÖLÜMLÜ TADTI BİR ÖLÜM GİRME KANIMA SUS BİR HATTA ÇİFT TARAFLI HIRSA KAPALI TARİFİ YOK LÜGATTA KIRPIK HİLE TAŞIDI MİMİKLERİNDE İNSAN CANLISI NEKADARDA DOSTHANE YERİNDEYSE ACİZ KALP BASINCI BANA DÖNÜK AĞIR BİR SUÇLAMA TÜFEKLERİMİ TEMİZLE YAĞLA KALKIŞ İZNİ ALAMADI AKLIM O ANDA TIRNAK YEDİREN VAKKA BUYURUN ŞÖYLE TAKLAYA ADINA SAKLA FAZLA BETRA YABANCIYIM BU YÜZYILA CEHALETLE GELDİ LANET HAZIMSIZ BİR METANETLE ÇELİMSİZ BİR KERAMET ZEVKİME GÖRE BİR MUHABBET NİHAYET GELMEDİ İŞİME BEKLEMEK TERBİYE İHLAL OLDU DURUMU BULDU STRES KONUYA DAHİL OLDU SANIRIM VADE DOLDU AVAM BİR KURGU ADAMIN BİRİ VARMIŞ HUZURU YOKMUŞ AKLINDA HAYATI ÇOK KURMUŞ HAYATI SUKUT-I HAYAL OLMUŞ İLİKLERİ ERİMİŞ DONMUŞ BÜYÜYEN TOHUMLARIN SENİ BİR KESEKAĞIDI TAŞLA TAŞLAR OLMUŞ HER BİR DOSTUN HAFİYE KURUMUYMUŞ.

EKSİKLİKLERİNİZ BELİRLENDİ KAFANIZDA MİDENİZDE DNALARINIZDA FAZLA SAYIDA KOLERA BULUNDU ÜSTÜNE ÜSTÜK KALBİNİZDE DEFOLU NE OLACAK BU GİDİŞİN SONU İADELER BU AY SONU UNUTMADAN

UYKU GİRDİ BEDENE HELAL KALKIP GİDENE DELİKSİZ BİR UYKU SOLUĞU DURDU FELÇ İÇİNDE ŞİMDİ HER DUYU YANİ DUYMAZMI NE KONUŞTUĞUMUZU?FIRLATALIM ONA DOĞRU BİR UYDU TEPKİ DUYDU ALGILARIN SU ALDI BENDEN UYARMASI FAZLA VAKİTİN KALMADI SURAT MOTORUN SU KAYNATTI ŞURADAKİ BAYIM HASTALIKLI RENCİDE ETMEYE PEK MERAKLI BUYRUKTUR BULUNSUN EN TEZİNDEN DAİRESİNDE BOĞAZI SIKILI. VAGONA BAĞLI TREN DURAKLARI...AF YASAĞINDAN YARARLANDIM BİR İNSANIN HAYATIYLA OYNADIM SANDIM DİKİZ AYNASINI KIRDIM ARKASINDAN BAKTIM CANIMI SIKMA CANINI YAKARIM KÖŞEYE SIKIŞTIRILDIM YÜZÜNÜ KIZGIN YAĞLA BEN KIZARTMIŞTIM KERBELA'DA ŞEF AŞÇIYDIM ADAMIN BİRİ VARMIŞ HUZURU YOKMUŞ MİSALİ HEP TAKILDIN YÜZDE KAÇTIR HAFIZA KAYBIN?KENDİ KUYUNU KENDİN KAZDIN ÜMİTSİZ BİR VAKKASIN
norminfo
Özel Üye
Özel Üye
norminfo

MesajKonu: Geri: kolera şarkı sözleri   kolera şarkı sözleri Icon_minitimePaz Ocak 06, 2008 5:03 pm

Eksik eylüllerin geciken yağmurları

kimileri sesi kısıldı dedi kimileri sesi çıkmaz dedi sene 2002 geldi KOLERA delirdi.alın buyrun size RAP!
tuhaf etimizi yedi bundan 100 yıl kadar önce dua nietini okudum rap boyunca boylu boyunca söyledim size kırıldığım yerde yapıştırmaya kalkmayın bni onuruma insanın hayvan sandığıdı gece yüzü ve melankole görkemimden söz edin kötülüğün içinden çocukluğum çıkmıştı parmakla gösterin kaçamak bir yaşamak mı ...ya kalmış bir yaşamak mı? kapısının kapısını açsın artık gidinde anneme söleyin bir peygamber gibi kendime iniyorum artık
ben erilmez bu kuyuya çekilip yukarıya sıkın gerin asılı kalıyım ilmeğin ucunda sallayım salıncaktan inmek istemeyen bir filozof çocuk gibi....
teskin etmeyecekti bu sonbahar bni ne seni nede beni çünkü eylülü biraz eksikti yağmurları gecikti2
norminfo
Özel Üye
Özel Üye
norminfo

MesajKonu: Geri: kolera şarkı sözleri   kolera şarkı sözleri Icon_minitimePaz Ocak 06, 2008 5:03 pm

El izi koleksiyonum

verse1

el izi koleksyonumda biriken izler silinir tek pençeyle iner peçe birazda üzerine merhamet serpilir hatta kırkbir pare metanet dizilir muazzam dirayet ilk örnektir görelim bakalım hangisi daha canidir elin eşikte göz tetikte ölen kömür gözleriyle dilimin alçı heykeliyle döndü semazen derinde bedene monte düğme bugünkü konumuz ergime yüzünü çıkarıp at yere boşluğun kulesinde asılı kaldım sallandı hayatım ve ayaklarım yerin dibine çekildi vücut sıcaklığım pratik bir ölüm taktiğiydi oysa kendimi ikna edemedim kırık kemiklerimle bir düello arifesinde kendime çıkan garip bir merdivenim gizli saklı odasında kaldı dalgınlığına daldı rüyasını yumuşak bir halıya sardı frenlerim boşaldı hoşçakal hayat gidişatı gözüm pek tutmadı kemirilmedi mi söyleyin bu kızın eti kemiği kıkırdağı?

raple oynar bu cambaz veren rap şükür biz azan siz süreniz az yapma caz yüzüme gül ve kuyumu kaz tesellim az durumu şakaya vurdu haz dayandı kapına her maraz kolera bundan hoşlanmaz yüzün özüne ayna oldu kış ve yaz kokona yüzüne pudra bas aynı hamam aynı tas cehennemde mekan fırst class kolera bundan hoşlanmaz bi kurnaz ukala burnu havada

verse2

teker teker attı yüzümün ilmeği içimde açılan tercih polikliniğine ani saldırı düzenlendi muallakta kaldı organlarımın her biri güneşim yıldızlarla bezeli koridorlarımda ilahi ninni siz ise duygusal engelli maksat sadaka sağlamak gözün bağlar katarakt günlerim ağlak yatalak 24 saat rötarlı serenat tasdik ettim onaylarında muhteviyatı karbonat karafakiler doldurup yüzüme doğru pompalat muhabbetin kaşı açılacak törpüle bedeni kırılacak bıçağıma ait kalemtraş

yüzünü kaplar kan ve saç şuraya bak temelin ister çatırdamak kalem kırıldı tutuldu tutanak sendeler ve gözleri kaçamak gözünü kapa bir daha aç
norminfo
Özel Üye
Özel Üye
norminfo

MesajKonu: Geri: kolera şarkı sözleri   kolera şarkı sözleri Icon_minitimePaz Ocak 06, 2008 5:04 pm

İrtifa kaybı

verse 1

cilve iter naz çeker bu zararı dahi bu hayatta
baki sevap darılana fildişi için müessese hediyesi
var mı ki eş sesi benzeri tek sesi
burası texas�ta kayıp mı tommiksi
teptili mekana gün terbiyecisi
açarım kafesini öde diyetini
özetini temize çektimli temkinli sevin nereden çıktı bu
yosmalık eğilimin kelebek beslerim bana sövecekseniz
terleyim patla torpilim avuçları deşelim
hadi diyelim kaza süsünü de serelim
gücüne de bakalım sert adelelerin
acıyor mu mide kesiklerin ben dikerim
çok severim hadi halledelim
çek silahını vur beni
hepinizin inkarıyım irtifa kaybıyım
doğum hatasıyım paylaşamam ben seni bu yılda aynıyım ne yapalım
devrilip dök içini malumatımız hatırınız yapayalnızız
tabanımı yağlayınız bana baba yaraladınız
mama bankamız define haritamız arkçınız
ben giderim süt koksun limanınız
radarıma yakalanınız emek harcamazsınız
bahçivansınız aynı malsınız arakçı evveliyasınız
temelimin hocası zayıf
yası bildiğiniz şen tayfanız
kafada mı tasalarımız tartaklanırız
kör topal kalırız
tek sırtımız demiş atalarımız
valaler kraliçeler hadi söyleyin
güvenimin eseri kimin
tehlikede miyim ben mülayimim
şehzademe yakışır tek sevgim ölebilirim
bu ne nefret bu ne şiddet bu ne mana
vietnam'dan mı aldın kara kuşağı geç arkaya çıkalım ava
paralarım var mısın iddasına teşhisim allerji
kalbim seferi çizgi film dipçik izleri
tek geçerim sago k vitaminim ben anfi zerafetim
ilk körfezm üzülme yenisini alırız
aşkın üstünü sayarak alınız hasmın idare ediniz
şerit ihlali sandallarım sultani hanmış takibi.

verse 2

hoşgeldiniz diss atanları dövme kurumu niye eli boş geldiniz dış cepheniz çok idealist değil ateist ben bir rapist bilin aklım hapis nankörsün mazoşist hadi pist ben ki lirisist biriniz hiçiniz hiçiniz hepiniz bu mu happiness siz ikiniz acınıza talibiz biz bu tipiz delikanlılık bu mu ulan yaş taşı tahtayı rhymını bulan kim acaba senin rapini yazan kuyunu kazan ben değilim tasalanma da utan boynuzunuz çıkıverdi meteroloji bugün havamızı katletti din derslerim hep 5 ti 12-7 shifti uyku müdavimi mesai
en iyisi batsın size pikabımın iğnesi montaj servisi birleştirsin beynini arkadan izledim kafiyen eğreti kana nüfuz edemedi çok nacizhane kerata kitimiz son müdahale benimki harname poşetimin dibine sin asansörle düş sergile düş kırıcı makine depresyon majestik yüzünüz silik elastik şirketiniz psycologistic az mı çeliştik harbi didiştik hemen aberagandileştik.
norminfo
Özel Üye
Özel Üye
norminfo

MesajKonu: Geri: kolera şarkı sözleri   kolera şarkı sözleri Icon_minitimePaz Ocak 06, 2008 5:04 pm

Karantina embryo

verse1

hazretlerimin her sözü beynimde belirginleşti vurgunları yorgun yemişti yolun allah'la her saniye kesişti kafan secdeye kaç kere doğru niyetle erişti serzenişti işin işti annemin karnındaki embiryo ezan sesleriyle gelişti eğitimleriniz akademikleşti yönetmenler yönetilmişti suçlular senaristleşti burunlar kokainleşti suna'nın serçeleri irkilmişti esen güler erginleşti annem azbuçuk sakinleşti suratımın yarısı bergenleşti en yakın dostum şu ve bu gibileşti iğnenizle kalbimin plakları çizilmişti içim mişli geçmişli ay yıl gün dakika ve saniyeler sidik yarışına girişti bu gözümden düşüp ölüp bitişti hızır'ım yardıma yetişti kokum amberleşti yüzüm ekşimişti

hayat alışverişti veriş alış gelişti müzik bomçiki bomçikileşti proflar amatörleşti diliniz kekeledi kemkümleşti hayatının en az altı senesi çift dikişti ses telciklerim gerginleşti saf duru halin şirretleşti

verse2

tabağımdaki erkek topkekleri kim yemişti konuşma balonum iyice genleşti türkiye güzelim çirkinleşti tozlar toplanıp leblebileşti işin helali sütü ana memesinden emişti içinde hayrolan her işti ilkokul kızları ojelenmişti acaba ne işti?mamalar dökülürken lekeler çamaşır suyu içmişti azgın yöre çocuğu töreyle kafayı yemişti delikanlı ibişle enseleşti yarışmalarınızda üç krodan biri seçilmişti bu nasıl haysiyet ezişti tanıdığım kadınların %70'i bıtchti artı hiçti bu beni uçuruma kasıtlı itişti madamın sözleri şifreleşti gözler bedene fetişti fetısh'in seti mütişti durum eşitleşti namuslu hayat deformeleşti dedikodular kulaklarla didişti bas geri frenlerim anileşti bedenim çizgi çizgi filmleşti pide arası bana bağıran eşekti kaprisleriniz egoistleşti ölümler esrarengizleşti tepkiler anileşti adilerin dillerine mani mi yerleşmişti iş ilanı işleşti çiftler birleşti düşünceleriniz mistikleşti
norminfo
Özel Üye
Özel Üye
norminfo

MesajKonu: Geri: kolera şarkı sözleri   kolera şarkı sözleri Icon_minitimePaz Ocak 06, 2008 5:05 pm

Kantralto kontra

verse1

önce temanın kulağını çekeceksin biraz bükeceksin baktın laubali üzerine iyice gideceksin çözeceksin zaafını bulduğun anda kozunu gömeceksin bu asırda nasıl hayatta kalınır öğreneceksin her türün bir örneği sakat nedeni bana dayat karanlığıma bir zahmet anastas biraz da mum sat kurşuna dizdin gayet hoyrat zaptedildim bir tesadüf ortasında kanımı kadehlere eşit payda boşalt ancak ve ancak elimde bir harp ihtimali var biraz vahşi oldu ama ne yaparsın ruh hali dar depderinlerimde debelenmez mi şimdi magmalar gözlerim ellerimden seker eksiketek ensene konar rafadan umutlarımız rafa kalkar ulan süzme sende üzme sorunu var göz pınarlarım teker teker dolar taşar bunu takiben ertesi yıl başkası hata yapar içimi buruk tadım kaçar lafım dozer ezik bu can denk gelirse eğer gezegenlerine doğru birkaç mermi atacağım saldıray yıldıray batırayla batırıp çıkaracağım fantastik geldiyse eğer bizzat kendi gelsin görsün süzsün ölçsün biçsin kuramlarımı yerle bir etsin ki ağzı burnuna burnu ağzından gelsin yollar kesik kokun kesif aç kapıyı bezirgan başı ister yarım aklıyla ister kendi rızasıyla gelsin

dön geri dönüşüm kutuna geri gerile başlarım her güne euzubesmeleyle vitesim r de yolculuğumun arıza nöbetine denk geldin bak yine ağa konuşur çık tepesine en zeki geçinenin beyinciği % 0 hacimle gündem zor halim yok düşman çok korkum yok

verse2

eh oldu bitti maşaallah sen seçildin kurrayla yazı turayla kontralto kontrayla gözlüklerini aramakla meşgul şuan kontdracula gelsin yesin aparkat kıymetlidir canı yanmasın abisi elleme kendi kendine gelir o kendine köpek öldüreni veriver eline lıkır lıkır içsin kendine gelsin kuyu başında çukurlarıma kurulan kırık tuzaklarla cümle alem gördü gaflet helalin bende muhbirin velayetin tökezledin her sorumda bitti mecalin kalmaz hacetin tükendi halin insan vahşileştikçe amazon küçülüp bitti yediğim dananın siniri bakın nasılda dişime geçti halim selim kaç kişiyle tanışmıştımki ben sanki aramızdaki mesafe iyice uzadı gitti zahmetlidir yolu uyaralım abisi elleme kendi kendine çözer o kendisi buruşmadan hemen derisi ayıpları örtsün kendine gelsin
norminfo
Özel Üye
Özel Üye
norminfo

MesajKonu: Geri: kolera şarkı sözleri   kolera şarkı sözleri Icon_minitimePaz Ocak 06, 2008 5:05 pm

Triplex mazi

taklaya geldi feryad kim eyler ki ruhu azad rengi kara kesemde biriken her murad nefesi tut bırak erişememki heves düğüm ucunu çek bırak omuzlarda uyurgezersin hala öcünü aldı önüne bak etini sattı etiğe bak kanını kattı katıra bak bir kamyon dayak ve bir leğen suyla aşağı aldı beni hayat aynı düşlerdeki aynı sokak kağıdı kardı hırsa bak evini aldı vale bacak

mazi ve kayıp anılarımın getirisi hususi her hayat hulusi her ruh kirlenir sonradan bu mudur gelinen noktam bu mudur yahu duyargan

yüzüm sarkmamıştı kimsenin cebinde gözüm kalmamıştı gözü olanın gözü çıksın bereketim sonunda kaçtı bir damla su gibiyim kıyafete hiç merakım olmamıştı kıyafetleşince iskeletim gözler nazarladı hanemi kırana geçiren bir parça muskamıydı kırılan hayaller mi eline battı hak korkusu olmayanlar ak alınla dolaşamazdı yoktan varım varını yoğunu alır hayat mütabıkım senden içeri senle konuşur benden içeri ben artık rehber olsun diline her hecem bir filizdi kayayı delip geçen susarak büyüdü benden içeri ben hatırlamakla hakkı tatlanırdı sohbetim günüm gecem

olmadı boşa koydum dolmadı doluya koydum almadı çok dolu olduğunu sandı kof yürekler içini satmış senin gibi binlercesi var binlercesi var

asi (verse)

geldim işte kapına mevsim gibi gözlerimde bulut saçlarında çiğ

kirpiklerim kurumaz olmuş her sabah umut doğmuş içime

gün batımı dışıma defnedilecek bu aşkın mabedini kazıdım

kalbim mağlül ayrılır bu maneviyatsızın katre kanıda kalmamış

damarlarında fettanın bu etten istediği esaretin bir asaletide olmamış

asma bir kamış hislerime saplanmış azap çekerim

yalnızlığım iyi huylu olamamış ve her şair ki çirkefliği barındırır

içinde bence damıtarak arındırır bu kağıta hayalgücünde

çift taraflı düşünüp tek taraflı yansıtır rastgele kelime olmaz anla

her günüm bir dasitan kanımı ısıtan duygu yüklü vasıtanın vanası kırık

dinle alık kabalık etmek istemem bilinci yerinde olmayan dilenciye

kelimeler de fazlalık,anlat brother....

mıc-rop (verse)

tariz eder bu dil de anlamazsın tasvir yoluyla mı denesek acaba?

tasalara tasma takmanın bir ilmi var mı

hangı zaman dılımıne prım vermış göz yaşım

akarken bıle sılme yüzüme sırdaşım

zamanında kahırdan bır portre yapmışım

şımdı bakıyorum da çok güzelmış

1-0 öndesın hayat

ödülünü acıyla kaplamakta dayattın ve

davya ıle çekersın kanırtarak günahlarımı

ben ılk adımı sebepsız attım

sonra baktım herkes parmak ucunda yürür olmuş

sınsılık kımlık kazanır her beyın müsaıt park et bu ayıbı

fark ettırmedende olsa faraşlarsın halı altına

musubetın küçüğü olmaz

taşlıdır bu taş kürenın yüzeyı

taş kafalara takılıpta düşmeyesın ey çocuk

saat 4:30 hava soğuk olur şımdı

aıle bır gocuk görevı üstlenır

betınde hırçınlık mı belırır neden ?
şükran_damla
Prenses
Prenses
şükran_damla

MesajKonu: Geri: kolera şarkı sözleri   kolera şarkı sözleri Icon_minitimePaz Ocak 06, 2008 5:06 pm

tesekkurler... kolera şarkı sözleri 897112

kolera şarkı sözleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-