Gençlik.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Eğlencenin Hiç Tükenmediği yer..!!

AnasayfaPortalliGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Evettt Sitemiz Hikaye Yazıyorrr...

3 posters
YazarMesaj
şükran_damla
Prenses
Prenses
şükran_damla

Evettt Sitemiz Hikaye Yazıyorrr... Empty
MesajKonu: Evettt Sitemiz Hikaye Yazıyorrr...   Evettt Sitemiz Hikaye Yazıyorrr... Icon_minitimeSalı Ara. 25, 2007 6:43 pm

Bu bölümde de herkes bi önceki üyenin söylediği cümlenin devamını getircek...Başlıyorum...
Bugün...
AySeNuR

AySeNuR

Job/hobbies : satranç oynarım

MesajKonu: Geri: Evettt Sitemiz Hikaye Yazıyorrr...   Evettt Sitemiz Hikaye Yazıyorrr... Icon_minitimeSalı Ara. 25, 2007 8:10 pm

bugün seni
şükran_damla
Prenses
Prenses
şükran_damla

MesajKonu: Geri: Evettt Sitemiz Hikaye Yazıyorrr...   Evettt Sitemiz Hikaye Yazıyorrr... Icon_minitimeSalı Ara. 25, 2007 8:40 pm

bugün seni sanki rüyamda...
AySeNuR

AySeNuR

Job/hobbies : satranç oynarım

MesajKonu: Geri: Evettt Sitemiz Hikaye Yazıyorrr...   Evettt Sitemiz Hikaye Yazıyorrr... Icon_minitimeÇarş. Ara. 26, 2007 7:07 pm

bugün seni sanki rüyamda görürmüş
şükran_damla
Prenses
Prenses
şükran_damla

MesajKonu: Geri: Evettt Sitemiz Hikaye Yazıyorrr...   Evettt Sitemiz Hikaye Yazıyorrr... Icon_minitimeC.tesi Ara. 29, 2007 7:32 pm

bugün seni sanki rüyamda görürmüş gibi oldum ama
norminfo
Özel Üye
Özel Üye
norminfo

MesajKonu: Geri: Evettt Sitemiz Hikaye Yazıyorrr...   Evettt Sitemiz Hikaye Yazıyorrr... Icon_minitimePaz Ocak 06, 2008 4:49 pm

bugün seni sanki rüyamda görürmüş gibi oldum ama meğer yanılmışım o sen değişmişsin
şükran_damla
Prenses
Prenses
şükran_damla

MesajKonu: Geri: Evettt Sitemiz Hikaye Yazıyorrr...   Evettt Sitemiz Hikaye Yazıyorrr... Icon_minitimeÇarş. Ocak 09, 2008 3:52 pm

bugün seni sanki rüyamda görürmüş gibi oldum ama meğer yanılmışım o sen değişmişsin...her zaman
norminfo
Özel Üye
Özel Üye
norminfo

MesajKonu: Geri: Evettt Sitemiz Hikaye Yazıyorrr...   Evettt Sitemiz Hikaye Yazıyorrr... Icon_minitimePerş. Ocak 10, 2008 4:38 pm

bugün seni sanki rüyamda görürmüş gibi oldum ama meğer yanılmışım o sen değişmişsin...her zaman seni dünürümmm
şükran_damla
Prenses
Prenses
şükran_damla

MesajKonu: Geri: Evettt Sitemiz Hikaye Yazıyorrr...   Evettt Sitemiz Hikaye Yazıyorrr... Icon_minitimePerş. Ocak 10, 2008 6:38 pm

bugün seni sanki rüyamda görürmüş gibi oldum ama meğer yanılmışım o sen değişmişsin...her zaman seni düsünürümmm böyle zamanlarda...
norminfo
Özel Üye
Özel Üye
norminfo

MesajKonu: Geri: Evettt Sitemiz Hikaye Yazıyorrr...   Evettt Sitemiz Hikaye Yazıyorrr... Icon_minitimePerş. Ocak 10, 2008 8:54 pm

bugün seni sanki rüyamda görürmüş gibi oldum ama meğer yanılmışım o sen değişmişsin...her zaman seni düsünürümmm böyle zamanlarda... ve hep aklıma gelirsin ve ben yine ağlarım
şükran_damla
Prenses
Prenses
şükran_damla

MesajKonu: Geri: Evettt Sitemiz Hikaye Yazıyorrr...   Evettt Sitemiz Hikaye Yazıyorrr... Icon_minitimePaz Ocak 13, 2008 6:27 pm

bugün seni sanki rüyamda görürmüş gibi oldum ama meğer yanılmışım o sen değişmişsin...her zaman seni düsünürümmm böyle zamanlarda... ve hep aklıma gelirsin ve ben yine ağlarım neden boyle...

Evettt Sitemiz Hikaye Yazıyorrr...
1 sayfadaki 1 sayfası